Samen is Open

Wij geloven in de kracht van open source en de kracht van het collectief. Samen werken, delen en innoveren staat centraal in alles wat we doen.

  • Sinds onze oprichting in 2001 werken we 100% open source, deelden we meer dan 1000 commits, schreef collega Albert Skibinski een boek over Drupal en organiseerden en sponsorden we tientallen kennissessies.
  • In onze gereedschapskist vind je de open source frameworks Drupal en Laravel.  
  • Iedere regel code wordt gereviewd door een developer en door een tester functioneel getest. Hierdoor blijven we scherp, en kunnen we kwalitatief goed werk opleveren aan onze klanten.
  • Kwaliteit staat centraal waardoor we een applicatie of website altijd uit kunnen breiden, veiligheid gegarandeerd is en ons werk altijd overgenomen kan worden door een andere partij zodat je als klant nooit vastzit aan ezCompany.

Meten is weten

Om onze websites nog beter te maken, meten we graag en het liefst constant. Online door gebruik te maken van slimme pakketten als Piwik en Google Analytics en offline door gebruikers te ontmoeten voor de supermarkt, op het marktplein of in de kantine. We denken vooral aan de gebruikers die de website of applicatie gaan gebruiken.

Scrum bij ezCompany

Bij ezCompany realiseren we continu dat wat het meeste waarde heeft voor onze klant. We weten uit ervaring dat snel online gaan en regelmatig nieuwe versies lanceren beter werkt dan maanden lang met de deur dicht ontwikkelen en dan pas lanceren. Goede websites en applicaties zijn namelijk continu in ontwikkeling. De Scrum werkwijze die we hier allemaal hanteren, sluit dan ook perfect aan op deze gedachte.

Iedere twee weken nieuwe of verbeterde functionaliteit, een nauwe samenwerking tussen team en opdrachtgever, constant reviewen op kwaliteit en aan het eind van iedere sprint een evaluatie waarin we bespreken wat geweldig gaat en wat eventuele obstakels zijn. Dat is Scrum bij ezCompany. Hoge betrokkenheid van zowel het team en de opdrachtgever, lol en teamspirit zorgen voor het beste eindresultaat. 

‘Drupal en ezCompany zijn als Batman & Robin,
Suske & Wiske en Ben & Jerry.’

Hoezo dan? →

 

Samen slimme websites bouwen? 

Bel of mail ons!