Online zorg en
begeleiding

De digitale transformatie is in volle gang, na het boeken van reizen en het afsluiten van verzekeringen lijken consumenten nu ook klaar om zorg online af te nemen. We creëren begeleidingsplatformen zoals Icares en Pluform waar de politie academie, leaseplan, ING en bijna alle Roc's, hogescholen en universiteiten van Nederland gebruik van maken. Daarnaast realiseren we voor verschillende GZ instellingen waaronder Virenze platformen waar psycholoog en cliënt elkaar online ontmoeten.

We ontwikkelden verschillende zorg- en coachingsplatformen voor:

 

Mijn.Virenze online therapie

Het voor Virenze gerealiseerde online therapieplatform is een aanvulling op de reguliere zorg. Iedere cliënt (ook ouders en kinderen) krijgt een eigen omgeving waar ze in contact kunnen komen met hun psycholoog. Het platform biedt o.a. de mogelijkheid om:

  • direct de dialoog aan te gaan of te videobellen of chatten
  • gepersonaliseerde zelfhulp programma's te doorlopen
  • een dagboek bij te houden
  • bestanden uit te wisselen

Niet alleen voor de cliënt, maar ook voor de psycholoog biedt het online therapieplatform voordelen. Zo geeft het de psycholoog de ruimte om ook buiten de reguliere contactmomenten om snel en eenvoudig contact te leggen met de cliënt. Daarnaast biedt het platform een compleet overzicht van alle cliënten, inclusief alle bijbehorende communicatie, oefeningen, bestanden enzovoorts.

Wij stellen hoge
eisen aan security

Omdat het om zeer persoonlijke gegevens gaat staat security centraal bij deze projecten. Drupal heeft een speciaal security team dat wereldwijd rond-de-klok werkt om beveiligingsproblemen adequaat op te lossen. Bijzonder bij Drupal is dat niet alleen de standaard broncode onder het veiligheidsregime valt, maar ook alle duizenden door de community bijgedragen modules. Dit maakt Drupal tot een zeer veilig platform. Daarnaast wordt ezCompany regelmatig beoordeeld door externe auditors (zoals Fox-IT, PwC, PINE en Auditconnect) op veiligheid van procedures, systemen en code en werken we met moderne toegangstechnieken zoals 2-staps verificatie.

De uitdaging:

Ontwikkel een online platform als aanvulling op de reguliere behandeling

ezCompany voelt voor mij echt als een partner, en niet als leverancier van het product. Zeker doordat ik bijna elke twee weken langskom op kantoor, voel ik mij echt onderdeel van het team en dat is prettig.

Bart Bogaerts
Projectmanager e-health bij Virenze

 

 

Meer weten? Neem contact op met Bas!