Het kiezen van de juiste opleiding lastig?

Niet met de vernieuwde multisite rocmn.nl

ROC Midden Nederland in de provincie Utrecht is een van de grootste mbo's van Nederland, met zo’n 22.000 studenten en cursisten, maar toch staan persoonlijke aandacht, kleinschaligheid en kwaliteit voorop. Door de multisite die ezCompany voor de ROC ontwikkelde, komt de eigen identiteit van de dertien vakcolleges, van Beauty College tot Tech College, extra goed naar voren. En wordt het kiezen van de juiste opleiding een stuk makkelijker.

Meerdere domeinen, één CMS

Doel van de website is om studenten te werven en ze een goede opleidingskeuze te kunnen laten maken. Er zijn meerdere domeinen die vanuit één CMS te onderhouden moeten zijn. De wens is tegelijkertijd om elk college een eigen visuele identiteit te geven.

Zoekmodule en koppeling op maat


Voor interactie-ontwerp en design werkten we in tweewekelijkse sprints samen met design bureau DAVID, ezCompany nam de verantwoordelijkheid voor de technische implementatie. Natuurlijk is de vernieuwde website gerealiseerd op basis van Drupal 8. 

Belangrijk onderdeel is een handige zoekmodule waarmee studenten opleidingen kunnen zoeken (in de hele website of per college). Hiervoor zetten we een aparte zoekserver (Apache Solr) in waardoor zoeken snel en effectief werkt. Bovendien is er een koppeling gemaakt met het kennisinstituut SBB (ook een ezCompany klant), zodat elke opleiding verwijst naar de SBB Studiewijzer.


Gebouwd in het flexibele en duurzame Drupal 8
 


Meerdere websites in één CMS
 


Uitgebreide zoekmodule
 

Meer weten?
Bel of mail Bas!