Stel de wensen van je gebruikers centraal in de ontwikkeling

Hoe ziet een werkdag van de gebruiker eruit, waar heeft diegene behoefte aan tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden? Dat zijn vragen die voor ons het startpunt vormen van de ontwikkeling van een slimme portal. Een portal wordt immers pas echt slim, als er optimaal rekening wordt gehouden degene die er iedere dag mee mag werken. Om die wensen helder voor ogen te krijgen, bekijken we statistieken, voeren we (toptaken) onderzoek uit, en gaan we natuurlijk ook gewoon in gesprek. Dankzij deze waardevolle input, kunnen we continu en in kleine stapjes blijven ontwikkelen wat het meeste waarde heeft.

ezCompany ontwikkelde portals voor o.a. : 

Jaguar Land Rover Gateway

Het startpunt voor iedere Jaguar Land Rover medewerker in de Benelux.

Functionaliteiten

Van monteur tot verkoper, iedere medewerker van Jaguar Land Rover in de Benelux werkt dagelijks met de JLR Gateway. Iedereen heeft dankzij het slimme rechten- en rollensysteem een persoonlijke set van tooling beschikbaar afgestemd op zijn rol, taal en takenpakket. Denk hierbij aan handleidingen, commerciële informatie zoals opties en prijslijsten, acties en dealer specifieke informatie. Daarnaast bevat het platform de volgende functionaliteiten: 

Meerdere talen

De JLR Gateway is beschikbaar in Nederland, België en Luxemburg, in drie verschillende talen.

2-staps verificatie

Dankzij het inloggen met 2-staps verificatie, is de JLR Gateway optimaal beschermd tegen ongewenste bezoekers.

Zoeken binnen PDF's

De uitgebreide zoekfunctie binnen de JLR Gateway maakt ook zoeken binnen PDF mogelijk, waardoor je altijd de juiste informatie vindt.

Foto Christina Janssen

“Wij zijn een zeer tevreden klant bij ezCompany. Het team levert altijd goed werk en dankzij de nauwe samenwerking krijg ik regelmatig waardevolle input over zaken waar ik dan zelf nog niet eens bij stil heb gestaan.”

Christina Janssen

De omvang van JLR Gateway is inmiddels gigantisch maar door continu de belangen van medewerkers centraal te blijven stellen is het een overzichtelijke start van de dag voor iedere medewerker van Jaguar Land Rover in de Benelux.

 

 

Meer weten over portals? Bel of mail Jaap.