Land van Lezen bespaart leerkracht tijd

Gratis online platform met passend boek voor elke leerling

Met het online platform Land van Lezen hoef je als leerkracht nooit meer lang te zoeken naar de juiste boeken voor je leerlingen: met het handige boekenfilter vind je voor elk kind snel een boek op maat mét verrijkingsmateriaal. Verder is bij heel veel boeken op de website verrijkingsmateriaal gemaakt, zoals digibordlessen, lesbrieven, werkbladen en kleurplaten. En je krijgt tips over leesbevordering, vrij lezen en ideeën om het leesplezier van leerlingen te vergroten.

Overzichtelijke boekendatabase

Zwijsen uitgeverij wil lezen bevorderen. En met de website Land van Lezen 2.0 leerkrachten helpen om snel overzicht te krijgen, waardoor leerlingen plezier krijgen in lezen. De gratis database bevat boeken van de meeste gerenommeerde kinderboekenuitgeverijen, gesorteerd op onder andere jaargroep, AVI, thema, vakgebied, methode, boeksoort en passend onderwijs. Op het online platform kunnen leerkrachten slim en snel leuke, passende boeken vinden voor hun leerlingen, en ze bestellen in de handige webshop.

Gebouwd in Drupal

Uitgebreide zoekfunctionaliteit

Agile development

Caro Werst - projectleider Land van Lezen

‘Het projectmatig werken van Zwijsen en de scrumaanpak van ezCompany sluiten goed op elkaar aan. Door steeds in de conceptfase van een nieuwe release van Land van Lezen de samenwerking al op te zoeken zijn onze wensen duidelijk en kan het enthousiaste team van ezCompany deze vertalen in duidelijke userstories. Dankzij zorgvuldige refinementsessies, onder leiding van Milou Remeijsen, houden we grip op kosten en tijd.’

Caro Werst
Projectleider Uitgeverij Zwijsen

Meer weten?
Bel of mail Bas!