Iconische auto's van topklasse

Jaguar Land Rover Gateway: overzichtelijk startpunt voor alle medewerkers

Jaguar Land Rover (JLR) brengt twee geliefde, toonaangevende Britse automerken samen. Merken met een lange geschiedenis van innovatie en design. Met revolutionaire technologieën, prestaties en vakmanschap heeft JLR steeds opnieuw grenzen verlegd in de auto-industrie. En dat heeft geleid tot de meest iconische modellen die ooit op de weg zijn verschenen. JLR Benelux is de officiële vertegenwoordiger in de gehele Benelux.

Slimme portal

Om ervoor te zorgen dat alle ruim vierhonderd medewerkers (in Nederland, België en Luxemburg) van Jaguar Land Rover Benelux iedere dag snel en eenvoudig toegang konden krijgen tot de benodigde programma’s en documenten, moest er een slimme portal komen. Aan ezCompany de taak om het ontwerp en de realisatie hiervan te verzorgen, op basis van het opensource CMS Drupal.

Van monteur tot verkoper, iedereen aangesloten

Om alle medewerkers in de Benelux, van monteur tot verkoper, toegang te kunnen geven is de JLR Gateway in drie verschillende talen beschikbaar.

Omdat het door alle Jaguar en Land Rover dealers wordt gebruikt, was een uitgebreid rechten- en rollensysteem noodzakelijk. Hiermee kan iedere dealer bepalen welke medewerkers hij welke rechten en rollen toekent binnen het platform. Bovendien werden alle bestaande systemen aan de JLR Gateway gekoppeld.

Gebouwd met het stabiele opensource webframework Drupal

Slim rechten- en rollensysteem

Optimale bescherming door inlog met 2-staps verificatie

Foto Christina Janssen

‘Wij zijn een zeer tevreden klant bij ezCompany. Het team levert altijd goed werk en dankzij de nauwe samenwerking krijg ik regelmatig waardevolle input over zaken waar ik dan zelf nog niet eens bij stil heb gestaan.’

Christina Janssen
Retailer Systems Manager Jaguar Land Rover Benelux

Het resultaat

Elke medewerker van Jaguar Land Rover Benelux werkt dagelijks met de Jaguar Land Rover Gateway. Dankzij het geavanceerde rechten- en rollensysteem heeft iedereen een persoonlijke set van tooling beschikbaar, afgestemd op zijn rol, taal en takenpakket. Denk hierbij aan handleidingen, commerciële informatie zoals opties en prijslijsten, acties en dealer-specifieke informatie.

JLR Gateway is beschikbaar in drie landen, in drie verschillende talen, en door de uitgebreide zoekfunctie is alle content in het systeem gemakkelijk te doorzoeken, ook binnen pdf’s.

Door de slimme integratie met bestaande systemen, verlopen alle processen bovendien snel en gemakkelijk.

Jaguar

Meer weten?
Bel of mail Bas!