Projecten

Erasmus Universiteit Rotterdam
De nieuwe website van Erasmus Universiteit Rotterdam is het grootste Drupal 8 project in Nederland. In tien maanden tijd is een compleet, gebruiksvriendelijk en veilig platform neergezet. Beloond met een Splash Award!
Range Rover
De medewerkers van Jaguar Land Rover Benelux moeten iedere dag snel en eenvoudig toegang kunnen krijgen tot de benodigde programma’s en documenten. En dat doen ze via de slimme portal die wij hebben gebouwd op basis van Drupal.
Gemeente Breda
Voor de gemeente Breda maakten we een slimme toptakensite op basis van Drupal voor Gemeenten. De online dienstverlening is optimaal verbeterd: bezoekers van Breda.nl kunnen informatie snel vinden en taken makkelijk uitvoeren.
Tilburg University
Voor Tilburguniversity.edu wilde de universiteit een nieuw CMS en responsive websites. Belangrijk hierbij was de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van het Drupal CMS: medewerkers moeten zelf veel kunnen, niet vastzitten aan een stramien.
De snelle Drupal 8 website rocmn.nl biedt elk college zijn eigen webdomein en visuele identiteit, terwijl de subsites vanuit één CMS te onderhouden zijn. Redacteuren kunnen de opmaak van de pagina's nu eenvoudig zelf aanpassen.
Den Haag
In opleidingendatabase Leer-Rijk kunnen rijksambtenaren een geschikte cursus, training of opleiding zoeken. De nieuwe versie van Leer-Rijk moest vooral heel gebruiksvriendelijk worden en de externe opleidingen in het systeem geïntegreerd.
Universiteit Utrecht
Samen met het online team van Universiteit Utrecht zijn we aan de slag gegaan om onder meer de corporate website uu.nl, de bachelor- en de mastersites én het intranet verder te professionaliseren en uit te bouwen.
Land van Lezen
Op de handige website van Land van Lezen gebruik je als leerkracht het handige boekenfilter om een passend boek te vinden voor je leerlingen. Ook vind je er verrijkingsmateriaal, zoals digibordlessen, lesbrieven, werkbladen en kleurplaten.

Samen slimme websites bouwen?