Drupal developer

Gezocht: Ervaren Project manager

Voor ons team in Utrecht zijn we op zoek naar een proactieve Project manager met ervaring. Als PM begeleid je de klant in de wereld van agile ontwikkelen. Je bent daarbij een kei in het managen van verwachtingen. Ben jij communicatief sterk, empathisch en sta je stevig in je schoenen? Wie weet word jij dan wel onze nieuwe collega.

Wat ga je doen?

Als Project manager ondersteun je de klant bij het schrijven van user stories en het bepalen van prioriteit en business value. Hierdoor krijgt de klant altijd wat op dat moment de meeste waarde heeft. Ook houdt je zicht op scope, budget en doorlooptijden van de verschillende projecten. Naast intensief contact met de klant ben je het eerste aanspreekpunt voor het development team en voel je precies aan wat je collega’s nodig hebben om lekker te kunnen werken.
 

 

Je vertaalt de wensen van klanten en gebruikers in User Stories en requirements, in samenwerking met het development team.

Je vormt de brug tussen de klant/gebruikers/stakeholders en het development team.

Je hebt een vooruitziende blik: je beheert de planning en communiceert hierover helder richting alle stakeholders.

Je haalt zoveel mogelijk waarde uit het beschikbare budget.

Je helpt de klant met het bewaken van het budget en scope.

Je volgt het Scrumboard nauwkeurig en beheert en prioriteert de project backlog, verwerkt nieuwe inzichten en zorgt dat het development team voldoende ready werk heeft.

Je gaat in gesprek met de collega’s in je team om te bepalen wat er voor hen nodig is om goed aan het werk te kunnen.

 

Wie zoeken wij?

We zoeken een stevige persoonlijkheid met een pragmatische, proactieve en resultaatgerichte instelling. Je hebt de doelen en wensen van de (eind)klant goed voor ogen en durft knopen door te hakken en nee te zeggen. Je doet wat nodig is om samen met het development team een goed eindproject op te leveren. Je bent communicatief sterk en efficiënt, je prefereert persoonlijk contact met je stakeholders en het je teamleden. 

 

En verder:

Heb je affiniteit met accountmanagement.

Je kunt omgaan met veranderingen en hierop anticiperen.

Je werkt planmatig en gestructureerd.

Je hebt hbo/wo-denkniveau.

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als Project manager (of in een vergelijkbare functie).

Je hebt aantoonbare ervaring met Scrum.

Je hebt ervaring in een projectorganisatie.

Je hebt ervaring met Jira of andere tooling (pre).

Je hebt ervaring in software/web development (pre).

Je hebt ervaring met aanbestedingen (pre).

Wie zijn wij?

Wij zijn Intracto: een digital agency. Hoewel je bij Intracto binnen een klein, hecht team aan verschillende projecten werkt, ben je onderdeel van een groter geheel. 
De werksfeer bij Intracto is open, informeel en laagdrempelig. Samen kunnen we onze krachten bundelen en onze klanten het beste bedienen. Intracto werkt 100% open source; we hebben duizenden regels broncode bijgedragen en tientallen kennissessies georganiseerd. Samenwerken, delen en innoveren staat centraal in alles wat we doen! Zo levert Intracto Nederland zelfs de grootste bijdrage aan de technische ontwikkeling van Drupal. Ook staan we al twee jaar achtereen in de top 30
van bedrijven die wereldwijd meewerken aan de broncode van het populaire open source CMS, en code teruggeven aan de community. De werksfeer bij Intracto is open, informeel en laagdrempelig. De medewerkers zijn zich ervan bewust dat ze elkaar hard nodig hebben en alleen als team de klant het best kunnen bedienen.

Wat bieden wij?

● Een plekje in een enthousiast, professioneel en dynamisch team binnen een bloeiend en inspirerend full agency bedrijf.
● Werken in een Agile omgeving.
● Uitstekende arbeidsvoorwaarden en salaris.
● Pensioenregeling.
● 25 vakantiedagen.
● Reiskosten / OV-vergoeding (Intracto is goed bereikbaar met het OV).
● Werken middenin het bruisende Utrecht, naast de Domtoren!
● Jaarlijks een uitgebreid vrij in te vullen opleidingsbudget.
● Uitgebreide coaching on the job en in- & externe trainingsmogelijkheden (bijvoorbeeld via crossteam sessies).
● Laptop (en alle bijbehorende gear die jij denkt nodig te hebben).
● Iedere dag een geheel verzorgde lunch van de zaak.
● Toffe personeelsuitjes! (Zoals weekendjes weg, sportdagen en BBQ’s.)
● Werken binnen een informele en laagdrempelige organisatie. Naast hard werken, spelen we ook regelmatig een potje tafelvoetbal of -tennis, en drinken we een biertje met de baas ;-)

Enthousiast over deze vacature? 

Stuur je motivatie naar Mieke.

Of bel voor meer informatie.