meeting

Gezocht: Software tester

Kom jij ons team in Gorinchem versterken? We zijn op zoek naar een Tester, die onze websites en applicaties grondig en zorgvuldig controleert om de kwaliteit van het opgeleverde werk te waarborgen. Ben jij zorgvuldig, meedenkend, heb je oog voor detail en ben je een echte teamplayer?

Wat ga je doen?

Je test al het opgeleverde werk van collega’s waarna je hen voorziet van feedback. Uiteindelijk moeten de opgeleverde functionaliteiten aan de vraag van de klant voldoen. 

 

  • Interpreteren acceptatiecriteria, schrijven van testscenario’s, testen en rapporteren over de voortgang.
  • Het automatiseren van testscenario’s en integreren in continuous integration met behulp van devops engineers
  • Borgen van bevindingen die niet gerelateerd zijn aan de user story die op dat moment getest wordt 
  • Communiceren met de PO en Scrum Master over testbevindingen en het ontwikkelproces die de basis vormen voor beslissingen die de Business moet maken, bijvoorbeeld de prioriteit van een bug die gevonden is en die voor hoge kwaliteit moet leiden.
  • Communiceren met de Developers over testbevindingen, de interpretatie van acceptatiecriteria en de validiteit van testscenario’s.
  • Bepalen van actualiteit van in het verleden gerapporteerde bugs
  • Basis leggen voor productdocumentatie door de Wiki te testen op correcte en volledige informatievoorziening
  • Kennisoverdracht aan Acceptatietesters

Wie zoeken wij?

Je bent ondersteunend aan het team. Het is daarom belangrijk dat jij als tester nauwkeurig te werk gaat en kwaliteitswerk aanbiedt. Je bent daarom geduldig, communicatief vaardig en je kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast heb je oog voor detail en kun je hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden. Daarnaast heb of ben je:

● analytisch sterk, nauwkeurig en je hebt een probleemoplossend vermogen;
● grote affiniteit met webapplicaties en webontwikkelingen;
● bij voorkeur tussen de 1 tot 3 jaar ervaring als Tester;
● ervaring met software development en Scrum zijn een pre;
● affiniteit met Drupal of een vergelijkbaar CMS;
● beschik je al over Test certificaten, dan heb jij een voorsprong!

Wie zijn wij?

Wij zijn ezCompany, een onderdeel van Intracto: een full agency bedrijf. Hoewel je bij ezCompany binnen een klein, hecht team aan verschillende projecten werkt, ben je onderdeel van een groter geheel. ezCompany werkt 100% open source; we hebben duizenden regels broncode bijgedragen en tientallen kennissessies georganiseerd. Samenwerken, delen en innoveren staat centraal in alles wat we doen! Zo leverde ezCompany Nederland zelfs de grootste bijdrage aan de technische ontwikkeling van Wordpress. Ook staan we al twee jaar achtereen in de top 30
van bedrijven die wereldwijd meewerken aan de broncode van het populaire open source CMS, en code teruggeven aan de community.

De werksfeer bij ezCompany is open, informeel en laagdrempelig. De medewerkers zijn zich ervan bewust dat ze elkaar hard nodig hebben en alleen als team de klant het best kunnen bedienen.

Wat bieden wij?

● Een plekje in een enthousiast, professioneel en dynamisch team binnen een bloeiend en inspirerend full agency bedrijf.
● Werken in een Agile omgeving.
● Uitstekende arbeidsvoorwaarden en salaris.
● Pensioenregeling.
● 25 vakantiedagen.
● Reiskosten / OV-vergoeding (ezCompany is goed bereikbaar met het OV).
● Werken in hartje Gorinchem.
● Jaarlijks een uitgebreid vrij in te vullen opleidingsbudget.
● Uitgebreide coaching on the job en in- & externe trainingsmogelijkheden (bijvoorbeeld via crossteam sessies).
● Laptop (en alle bijbehorende gear die jij denkt nodig te hebben).
● Iedere dag een geheel verzorgde lunch van de zaak.
● Toffe personeelsuitjes! (zoals weekendjes weg, sportdagen en BBQ’s.)
● Werken binnen een informele en laagdrempelige organisatie. Naast hard werken, spelen we ook regelmatig een potje tafelvoetbal of -tennis, en drinken we regelmatig een biertje met de baas ;-)


Acquisitie door intermediairs of werving- en selectiebureaus stellen we niet op prijs, wij zoeken en selecteren onze nieuwe collega's graag zelf.

Ben jij de Software tester die ervoor zorgt dat ons team op topniveau blijft presteren? Stel je dan aan ons voor en stuur je motivatie met cv per mail.