Drupal developer

Gezocht: Front-end developer (starter)

Ben jij dol op front-end development en heb je het talent om een concept om te zetten naar een gelikt design? Wil je werken bij een een dynamische en informele organisatie, waar je de mogelijkheid en veel vrijheid krijgt om jezelf als professional verder te ontwikkelen? En vind je het leuk om uitdagende en grote maatwerk websites en applicaties bouwen voor bekende en unieke opdrachtgevers? Dan is het enthousiaste ezCompany team op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Samen met je Scrum team ben je verantwoordelijk voor het hele traject: van architectuur tot implementatie. Je werkt samen met (interaction) designers, DevOps en natuurlijk je mede-developers om je klanten gelukkig te maken. In je dagelijkse werkzaamheden vertaal je in samenwerking met de back-end collega’s het visuele design naar een interactieve website. Verder denk je actief mee over optimalisaties en innovaties waarbij je de focus op zaken als user experience en accessibility hoog hebt staan. Uiteraard zorg jij ervoor dat de website er op de meest gangbare apparaten, browsers en besturingssystemen op zijn mooist uit ziet.
 

Wie zoeken wij?

Als Junior Front-end Developer wil jij graag je team verder helpen om nog beter te worden en jezelf te ontwikkelen. Door op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen zorg jij dat je kwalitatieve projecten voor klanten kan opleveren. Ook vind je het tof om jouw
kennis te vergroten door te sparren en samen te werken met je collega’s! 

● bij voorkeur heb je al een aantal jaar ervaring met CSS;
● je hebt affiniteit met webontwikkelingen;
● affiniteit met Javascript is een pre;
● heb je kennis van Agile / Scrum? Dan is dat mooi meegenomen!

Wie zijn wij?

Wij zijn ezCompany, onderdeel van Intracto: een full agency bedrijf. Hoewel je bij ezCompany binnen een klein, hecht team aan verschillende projecten werkt, ben je onderdeel van een groter geheel. ezCompany werkt 100% open source; we hebben duizenden regels broncode bijgedragen en tientallen kennissessies georganiseerd. Samenwerken, delen en innoveren staat centraal in alles wat we doen! Zo levert ezCompany Nederland zelfs de grootste bijdrage aan de technische ontwikkeling van Wordpress. Ook staan we al twee jaar achtereen in de top 30
van bedrijven die wereldwijd meewerken aan de broncode van het populaire open source CMS, en code teruggeven aan de community. De werksfeer bij ezCompany is open, informeel en laagdrempelig. De medewerkers zijn zich ervan bewust dat ze elkaar hard nodig hebben en alleen als team de klant het best kunnen bedienen.

Wat bieden wij?

● Een plekje in een enthousiast, professioneel en dynamisch team binnen een bloeiend en inspirerend full agency bedrijf.
● Werken in een Agile omgeving.
● Uitstekende arbeidsvoorwaarden en salaris.
● Pensioenregeling.
● 25 vakantiedagen.
● Reiskosten / OV-vergoeding (ezCompany is goed bereikbaar met het OV).
● Werken middenin het bruisende Utrecht, naast de Domtoren!
● Jaarlijks een uitgebreid vrij in te vullen opleidingsbudget.
● Uitgebreide coaching on the job en in- & externe trainingsmogelijkheden (bijvoorbeeld via crossteam sessies).
● Laptop (en alle bijbehorende gear die jij denkt nodig te hebben).
● Iedere dag een geheel verzorgde lunch van de zaak.
● Toffe personeelsuitjes! (Zoals weekendjes weg, sportdagen en BBQ’s.)
● Werken binnen een informele en laagdrempelige organisatie. Naast hard werken, spelen we ook regelmatig een potje tafelvoetbal of -tennis, en drinken we een biertje met de baas ;-)

 

 

Enthousiast over deze vacature? 

Stuur je motivatie naar Mieke.

Of bel voor meer informatie.