Gezocht: Drupal developer (medior/senior)

Beschik je over ruime ervaring als Drupal developer? Kom dan ons team in Breda, Tilburg of Utrecht versterken, en bouw mee aan uitdagende websites en -applicaties.

Wat ga je doen?

Als developer werk je aan complexe (web)applicaties voor diverse grote klanten, van Jaguar Land Rover tot de Erasmus Universiteit Rotterdam. Samen met je Scrum team ben je verantwoordelijk voor architectuur tot implementatie. Je werkt samen met front-end developers, (interaction) designers, DevOps en natuurlijk je mede-developers om zo samen tot het beste eindresultaat te komen. Bij ezCompany draag je actief bij aan de Drupal community door code en projecten te delen, iedereen die bij ons werkt gelooft in open source.

Wie zoeken wij?

Je bent een echte teamplayer, je wilt je PHP-, Drupal- en andere skills graag (verder) ontwikkelen en vindt het belangrijk om kwaliteit aan de klant te leveren. Als ervaren Drupal developer ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van web development. Hooks, services, dependency injections en events zijn voor jou gesneden koek. En je vindt het tof om je kennis met collega’s te delen en ze verder te helpen! Bovendien beschik je over de volgende capaciteiten:

 • hbo-denkniveau
 • ervaring in Drupal development
 • ervaring met tools als PHP, MySQL, JQuery/Javascript en SSH
 • affiniteit met webontwikkelingen
 • ervaring in technisch complexe projecten
 • kennis van Agile/Scrum
 • vlotte communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wie zijn wij?

Wij zijn ezCompany en We love web! We werken met een team van zo'n vijftig specialisten (verdeeld over vier vestigingen) aan uitdagende websites en -applicaties voor grote klanten als Erasmus Universiteit Rotterdam, Jaguar Land Rover Benelux, Tilburg University en de Rijksoverheid. Als initiatiefnemer en hoofdontwikkelaar van het open source project Drupal voor Gemeenten (DvG) hebben we bovendien websites gerealiseerd voor meer dan dertig Nederlandse gemeenten, waaronder Delft en Breda. 

Sinds de oprichting van ezCompany in 2001 werken we 100% open source, hebben we duizenden regels broncode bijgedragen en tientallen kennissessies georganiseerd. Samen werken, delen en innoveren staat centraal in alles wat we doen. ezCompany levert in Nederland zelfs de grootste bijdrage aan de technische ontwikkeling van Drupal. We staan al twee jaar achtereen in de top 30 van bedrijven die wereldwijd meewerken aan de broncode van het populaire open source CMS, en code teruggeven aan de community.

Onze organisatie heeft een open, informeel en laagdrempelig karakter. We zijn onszelf ervan bewust dat we elkaar hard nodig hebben en alleen als team de klant het best kunnen bedienen. Naast ons werk spelen we ook regelmatig een potje tafelvoetbal of -tennis, en drinken we af en toe een biertje.

Wat bieden wij?

 • Werken in een Agile omgeving
 • Coaching on the job, trainingsmogelijkheden in het belang van de functie
 • Een plekje in een enthousiast en professioneel team met meerdere ervaren developers
 • Iedere dag een geheel verzorgde lunch
 • Een uitdagende baan bij dé Drupal-expert van Nederland
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met marktconform salaris

Meer over wat wij precies te bieden hebben, lees je in onze arbeidsvoorwaarden, en in deze blogpost met 10 redenen om bij ezCompany te komen werken.


Acquisitie door intermediairs of werving- en selectiebureaus stellen we niet op prijs, wij zoeken en selecteren onze nieuwe collega's graag zelf.

 

 

Zin om bij deze gezellige

Drupal-club te werken? 

Mail of bel Bas.