#1 Drupal-expert van Nederland

ezCompany is met 50 medewerkers de grootste Drupal-specialist van Nederland en behoort tot de top 30 van bedrijven wereldwijd die het meest bijdragen aan de ontwikkeling van Drupal. Hét open source CMS en ontwikkelplatform dat uitermate geschikt is voor het bouwen van krachtige en effectieve websites, multisites en (mobiele) applicaties met veel functionaliteit, waarbij veiligheid, schaalbaarheid en onderhoudbaarheid vooropstaan. Wist je dat bijvoorbeeld de websites van eBay inc, Tesla Motors, Warnerbros en NBC allemaal in Drupal zijn gebouwd? →

Maar waarom zou je nu juist voor dit framework moeten kiezen? Wij hebben verschillende open source CMS'en voor je vergeleken, en op een rijtje gezet waarom wij bij ezCompany voor Drupal kiezen. Benieuwd waarom onze huidige klanten voor Drupal-websites hebben gekozen? Wij vroegen het onze klanten van onder andere Jaguar Land Rover, Gemeente Almelo en Virenze. Ook de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft voor Drupal gekozen: samen met IT-medewerkers van de EUR en een groot deel van de Nederlandse Drupal Community hebben we het grootste Drupal 8-project in Nederland ontwikkeld.

Zij kozen al voor Drupal bij ezCompany:

Drupal developer

De voordelen van Drupal

Van community tot portal, van e-health platform tot social intranet, Drupal is geschikt voor allerlei verschillende soorten websites.

Snel en modulair

Drupal heeft ruim 8.000 modules beschikbaar, waardoor het de meest uiteenlopende wensen dekt. Door deze modules slim te combineren, kunnen wij maatwerk plossingen bieden aan al onze klanten.

Geen licentiekosten

Drupal is een open source content management systeem. Dit betekent dat iedereen gratis gebruik kan maken van het CMS, zonder daar licentiekosten voor te hoeven betalen.

Eenvoudig in gebruik

Door de uitgebreide rechten en rollen structuur heeft een websitebeheerder bijvoorbeeld meer rechten dan een contentbeheerder. Drupal ondersteunt daarnaast verschillende editors, waarmee het beheren van een tekst even gemakkelijk gaat als in Word. 

Geen vendor lock-in

Een sterke vertegenwoordiging van de Drupal community wereldwijd (en ook in Nederland) betekent geen afhankelijkheid van één leverancier. ezCompany ontwikkelt volgens de Drupal standaarden en conventies zodat eventuele overdracht naar een andere leverancier geen probleem is.

Sterke community

De Drupal community is er één die constant in beweging is. Er wordt veel samengewerkt, nieuwe technologieën worden snel toegepast en er is een actief beleid op het gebied van veiligheid en kwaliteit. ezCompany draagt actief bij aan de Drupal community door code en projecten te delen. Daarnaast organiseren we zelf regelmatig kennis-events, netwerkbijeenkomsten en sponsoren we Drupal Jam.

Perfecte performance

Drupal kent een zogenaamde caching-optimalisatie waardoor pagina's niet telkens opnieuw geladen hoeven te worden. Hierdoor is de performance zeer goed en snel. Daarnaast zijn er vele optimalisatiemogelijkheden waarmee de standaardcaching kan worden verbeterd. 

Drupal voor Gemeenten

ezCompany heeft eind 2014 samen met gemeente Vught Drupal voor Gemeenten gelanceerd. DvG biedt gemeenten een kant-en-klare opensource toptakenwebsite. We hebben al voor meer dan dertig gemeenten DvG-websites gerealiseerd, voor onder meer Delft, Breda, Almelo, Bodegraven-Reeuwijk, Halderberge, Duiven, Zevenaar, Roosendaal en Venray. Tegenwoordig maken in Nederland 1,7 miljoen inwoners gebruik van DvG-websites.

Drupal voor Gemeenten staat voor excellente online dienstverlening. Bezoekers kunnen de gewenste informatie op een DvG-website snel vinden en taken makkelijk uitvoeren (het toptakenprincipe). Zo kun je als burger eenvoudig online een afspraak maken voor bijvoorbeeld een paspoortaanvraag, of een melding doen zoals het doorgeven van defecte straatverlichting.

De Drupal-specialisten van ezCompany bouwen graag uitdagende websites, portals en (mobiele) applicaties.
Werk met ons