Drupal is hét open source content management systeem dat uitermate geschikt is voor het bouwen van krachtige en effectieve websites, multisites en (mobiele) applicaties. Wist je dat bijvoorbeeld de websites van het Witte Huis, eBay inc, Tesla Motors, Warnerbros en NBC allemaal in Drupal zijn gebouwd?

Maar waarom zou je nu juist voor dit framework moeten kiezen? Wij hebben verschillende open source CMS'en voor je vergeleken, en op een rijtje gezet waarom wij bij ezCompany voor Drupal kiezen. Benieuwd waarom onze huidige klanten voor Drupal websites hebben gekozen? Wij vroegen het onze klanten van onder andere Jaguar Land Rover, Gemeente Almelo, Virenze en Nyenrode.

Zij kozen al voor Drupal bij ezCompany:

De voordelen van Drupal

Van community tot portal, van e-health platform tot social intranet,
Drupal is geschikt voor allerlei verschillende soorten websites.

Snel en modulair

Drupal heeft ruim 8000 modules beschikbaar, waardoor het de meest uiteenlopende wensen dekt. Door deze modules slim te combineren, kunnen wij maatwerk oplossingen bieden aan al onze klanten.

Geen licentiekosten

Drupal is een open source content management systeem. Dit betekent dat iedereen gratis gebruik kan maken van het CMS, zonder daar licentiekosten voor te hoeven betalen.

Eenvoudig in gebruik

Door de uitgebreide rechten en rollen structuur heeft een websitebeheerder bijvoorbeeld meer rechten dan een contentbeheerder. Drupal ondersteunt daarnaast verschillende editors, waarmee het beheren van een tekst even gemakkelijk gaat als in Word. 

Geen vendor lock-in

Een sterke vertegenwoordiging van de Drupal Community wereldwijd (en ook in Nederland) betekent geen afhankelijkheid van één leverancier. ezCompany ontwikkelt volgens de Drupal standaarden en conventies zodat eventuele overdracht naar een andere leverancier geen probleem is.

Sterke community

De Drupal-community is er één die constant in beweging is. Er wordt veel samengewerkt, nieuwe technologieën worden snel toegepast en er is een actief beleid op het gebied van veiligheid en kwaliteit. ezCompany draagt actief bij aan de Drupal community door code en projecten te delen. Daarnaast organiseren we zelf regelmatig kennis-events, netwerk-bijeenkomsten en sponsoren we Drupal Jam.

Perfecte performance

Drupal kent een zogenaamde caching-optimalisatie waardoor pagina's niet telkens opnieuw geladen hoeven te worden. Hierdoor is de performance zeer goed en snel. Daarnaast zijn er vele optimalisatiemogelijkheden waarmee de standaardcaching kan worden verbeterd. 

De Drupal specialisten van ezCompany bouwen graag uitdagende websites, portals en (mobiele) applicaties.
Werk met ons