Door Milou

Verslag: ezSummer event 2015

Al weken hing er een gezonde spanning op kantoor: 28 augustus stond in alle agenda's genoteerd als de aftrap van ons ezSummer event maar niemand wist waar we naartoe gingen, en wat we zouden gaan doen.  Wat we wel wisten: we mochten één (of voor de liefhebbers zelfs twee) nachtjes blijven slapen dus ook de tandenborstel, pyjama en schone onderbroeken moesten ingepakt worden. 

Na aankomst op kantoor kreeg iedereen een routebeschrijving: we gingen op weg naar Maastricht! Daar aangekomen hebben we natuurlijk eerst onze buikjes rond gegeten, om daarna vrijwillig opgesloten te worden in een escape room. 

Toen alle teams weer buiten stonden, was het tijd om naar de accomodatie te vertrekken: een prachtige verbouwde boerderij in het Belgische Hombourg. Daar was Bas al een paar uur druk in de keuken in de weer, waardoor er een heerlijke barbecue voor ons klaarstond bij aankomst. Na een gezellige avond met een kampvuurtje, de nodige potjes tafelvoetbal en natuurlijk ook enkele biertjes, vertrok iedereen naar bed om uitgerust aan de volgende dag te kunnen beginnen. 

Dat was maar goed ook, want na een stevige brunch, stond er een pittige mountainbike tocht op de planning. Zowel de gevorderde, als de recreatieve route bleken redelijk pittig dus voor velen was het toch wel een beetje afzien. Gelukkig komt na inspanning altijd ontspanning: terug op de accomodatie stond er weer een heerlijke maaltijd klaar, en was er voldoende tijd om te relaxen. 

Ook de laatste dag stond in het teken van ontspanning: er werd nog even genoten van het zonnetje en daarna was het toch echt weer tijd om naar huis te gaan. De koffers werden ingepakt en Machiel die nog een nachtje bleef om daarna op vakantie te gaan, werd vrolijk uitgezwaaid. Wat was het een fantastisch weekend! 

Benieuwd naar onze avonturen? Bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie van ons ezSummer weekend!