Door Milou

Stephanie Matse van Graydon op de koffie bij ezCompany

In de blogserie ‘Op de koffie bij ezCompany’ verschijnt iedere week een interview met één van onze klanten. Zo krijg jij antwoord op vragen als wie zijn onze klanten, en waarom kiezen onze klanten nu juist voor ezCompany. In deze blogpost, gaan we in gesprek met Stephanie Matse, Senior Usability en Webanalist bij Graydon.

Welkom Stephanie, je komt inmiddels al een tijdje bijna elke maandag langs op kantoor bij ezCompany. Hoe ben je destijds met ons in contact gekomen? 

Vorig jaar rond deze tijd zijn we op zoek gegaan naar een bureau dat ons kon helpen bij het design van een nieuwe homepagina. Al vrij snel zijn we hiervoor bij FreshHeads terechtgekomen, en toen we daarna besloten om ook op zoek te gaan naar een nieuwe partij voor de ontwikkeling van een nieuwe website, raadden zij ons jullie aan. 

Vervolgens hebben wij verschillende partijen vergeleken op een aantal voor ons heel belangrijke punten en daaruit kwamen jullie naar voren als beste match. Toen jullie ook nog eens twee developers meenamen naar jullie pitch, waren we helemaal enthousiast.

 

Wat heeft ezCompany vervolgens voor jullie betekend bij het ontwikkelen van de nieuwe website? 

Onze belangrijkste eisen voor de nieuwe website waren dat hij mobile responsive, snel en netjes qua code aan de achterkant moest zijn. Op deze drie punten hebben jullie dan ook uitstekend werk geleverd.

Verder is onze blog het belangrijkste onderdeel van onze website. Hierop komen de meeste bezoekers binnen en vanuit de blog willen we onze bezoekers zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn door ze eenvoudig naar andere delen van de website te kunnen laten doorklikken. Mede dankzij de nette code die jullie hebben geschreven, is onze blog nu nog beter vindbaar in de zoekmachines, waardoor we nog meer bezoekers krijgen op onze website. 

 

ezCompany werkt natuurlijk met Drupal, was dat voor jullie ook een reden om voor ezCompany te kiezen?

Nee, eigenlijk niet. We wilden wel graag in zee gaan met een partij die met een standaard CMS werkt, maar welk CMS dat dan was, maakte ons niet uit. ezCompany kwam nu eenmaal als beste partij naar voren en dat jullie met Drupal werken, is voor ons minder van belang dan het feit dat jullie goed werk leveren. 

 

En hoe bevalt het werken met scrum jullie?

Ja heel goed! Zo goed zelfs dat we zelf ook hebben besloten om met scrum te gaan werken op onze afdeling. Onze teams hebben de afgelopen weken allemaal een scrum training gehad van Machiel en nu kunnen we niet wachten om zelf ook aan de slag te gaan met scrum!

 

Wat vind je prettig aan de samenwerking met ezCompany?

Ik vind het super dat het team altijd zo goed meedenkt met ons. Als wij een voorstel doen voor een nieuwe functionaliteit of iets dergelijks, dan wordt daar door het team ook altijd kritisch naar gekeken. We krijgen dan ook regelmatig een vraag als "heb je daar en daar wel rekening mee gehouden?" ezCompany zoekt dus altijd naar de beste oplossing en daar hebben wij natuurlijk uiteindelijk ook alleen maar profijt van. 

 

Vind je dat er nog dingen beter kunnen  aan de samenwerking met ezCompany?

Nee, ik kan eigenlijk niets bedenken wat beter zou kunnen. Ik ben op dit moment helemaal tevreden en kijk ernaar uit om in de toekomst nog veel mooie dingen te mogen ontwikkelen samen met ezCompany.

Fijn om te horen Stephanie, bedankt voor je tijd!