Door Milou

Presentaties Toptaken evenement dinsdag 22 november 2016

Dinsdag 22 november vond het Toptaken evenement plaats bij ezCompany. De focus van deze dag lag niet zozeer op het ontwikkelen van een toptakensite, maar meer op het proces daarna. Hoe krijg je je organisatie mee in de hele toptakengedachte en hoe zorg je ervoor dat je met behulp van toptaken je online dienstverlening ook daadwerkelijk kunt verbeteren. Onze sprekers Marrije, Peter en Frank vertelden de ruim 40 aanwezigen er meer over. 

Presentatie Marrije

Marrije begon de dag met haar presentatie over hoe je het nu voor elkaar krijgt om je websitebezoekers steeds beter te kunnen helpen. Het antwoord op die vraag: ga in gesprek met je bezoekers en kijk hoe ze je website gebruiken. De slides van Marrijes presentatie hebben we beschikbaar gesteld, voor meer uitleg over haar presentatie kun je contact opnemen met Marrije.

Bekijk hier de presentatie van Marrije

 

Presentatie Peter

De focus van Peters presentatie lag op het beheren van een toptakensite en hoeveel werk daar nu eigenlijk bij komt kijken. Volgens Peter is het beheren van een toptakensite namelijk zelfs een soort van topsport. Zijn beredenering achter deze, en nog veel meer inzichten vind je in de blogpost die Peter schreef over zijn presentatie:

Bekijk hier de presentatie van Peter

 

Presentatie Frank

Als laatste was de beurt aan Frank Schaap om de aanwezigen te boeien met zijn verhaal over Drupal voor Gemeenten. De roadmap vanaf het ontstaan van de distributie, tot waar we op dit moment staan, kwam aan bod. 

Bekijk hier de presentatie van Frank

 

 

Wordt vervolgd...

Deze geslaagde dag met interessante presentaties en enthousiaste aanwezigen smaakt natuurlijk naar meer. Daarom organiseren we binnenkort een volgende editie, dus houd onze website in de gaten voor meer informatie!