Icares.com live!

De nieuwe website van Icares (International Career and Education Services) is live gegaan. ezCompany heeft na een periode van onderzoek een vernieuwd platform ontwikkeld met behulp van het opensource PHP-webframework Laravel. Het team heeft met het uitbrengen van nieuwe functionaliteiten en bug fixes een bijdrage geleverd aan de Laravel-community. Het is het eerste grote Laravel-project dat ezCompany heeft gerealiseerd.

De modern vormgegeven website van Icares heeft een duidelijke navigatie en is overzichtelijker, gebruiksvriendelijker én sneller geworden. Drie websites (Icares.com, Icares.nl en Icares Professional) zijn omgebouwd naar één nieuw Icares Platform waar alles op te vinden is: www.icares.com. Alle informatie, instrumenten én de portal.

Icares.com maakt gebruik van de nieuwste software en draait soepel op mobiele devices zoals smartphones en tablets. Aangezien het om zeer persoonlijke gegevens gaat, staat security centraal. Er wordt dan ook voldaan aan de huidige eisen op het gebied van digitale privacy.

Met ruim 50.000 bachelor- en masteropleidingen uit 123 landen is Icares.com een van de grootste en meest complete websites op het gebied van studiekeuze en het vinden van opleidingen, in binnen- en buitenland. Loopbaanprofessionals kunnen gebruikmaken van de online studiekeuze- en beroepentests en professionele rapportages van Icares.