Snel gegroeid: we zijn een FD Gazelle 2017!

ezCompany is een FD Gazelle, en daar zijn we trots op! We behoren tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen zijn een initiatief van Het Financieel Dagblad. De prijs staat symbool voor een gezonde, succesvolle onderneming.

Bedrijven die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazelle Award. Verdere vereisten om voor de prijs in aanmerking te komen, zijn onder meer een omzet van minimaal € 100.000 in het eerste jaar en een positief netto resultaat in het laatste jaar.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst van regio Zuid op 9 november in Het Evoluon worden de FD Gazellen awards 2017 aan de winnaars uitgereikt. Ook zijn er per regio nóg negen prijzen te vergeven. Een gouden, een zilveren en een bronzen FD Gazelle voor de snelste groeiers in de categorie klein (€ 100.000 tot € 2 miljoen), middelgroot (€ 2 tot € 10 miljoen) en groot (een omzet boven de €10 miljoen).

Flashback naar 2011

'We zijn al een poosje aan het ondernemen maar het houdt nog niet echt over. Een weekendje op de hei moet helpen om een duidelijke koers te bepalen. In een tijd waarin er meer internetbureaus zijn dan bakkers. Hoe kunnen wij ons onderscheiden? We maken twee belangrijke keuzes. 1: We gaan ons focussen op één techniek: hetzelfde CMS als Obama, Drupal. 2: We stoppen met onze eigen projectmanagementtechniek en kiezen voor scrum.'

Anno 2017 is ons zeskoppige bureautje uitgegroeid tot een bedrijf van vijftig man en vrouw sterk, werken we voor meer dan vijfentwintig gemeenten, de Belastingdienst, het Openbaar Ministerie, Jaguar Land Rover Benelux, Universiteit Utrecht en Erasmus Universiteit Rotterdam. 'Focus' heet zoiets. En een beetje Brabantse bluf.

We danken al onze klanten voor het vertrouwen en de fijne duurzame samenwerking!