ezCompany breidt uit!

ezCompany neemt per 1 september branchegenoot Trinoco over. ezCompany en Trinoco werken al langer succesvol samen binnen diverse projecten. Door de aanhoudende vraag naar open source oplossingen en de verbreding van het klantenportfolio is het een meer dan logische stap om het team van Trinoco aan boord te halen. Trinoco heeft zich net als ezCompany gespecialiseerd in het open source Drupal platform en is een actief lid van de internationale Drupal community. Met de overname van Trinoco komt het aantal medewerkers van ezCompany uit op vijftig medewerkers.

ezCompany

Internetbureau ezCompany is in 2001 opgericht door Bas van der Zalm en Ralph van den Houdt. Sinds 2011 werkt ezCompany exclusief met Drupal en de Scrum-methodiek. In 2015 is daar het PHP platform Laravel aan toegevoegd. Opdrachtgevers zijn onder andere Jaguar Land Rover, Universiteit Utrecht, de Rijksoverheid, Erasmus Universiteit Rotterdam, Graydon en ROC Midden Nederland. Daarnaast is ezCompany initiatiefnemer en hoofdontwikkelaar van het Drupal voor Gemeenten project (DvG), waar inmiddels meer dan 25 Nederlandse gemeenten gebruik van maken.

Trinoco

Internetbureau Trinoco is in 2011 opgericht door Raymond Muilwijk en Peter Boeren. Het werkt exclusief met Drupal, voor opdrachtgevers zoals Adformatie, Kidsweek, Beeld en Geluid en NCRV. Daarnaast is Trinoco initiatiefnemer van het Customer Intelligence platform Qeado. Raymond Muilwijk krijgt een technische rol binnen ezCompany, Peter Broeren zal zich gaan richten op activiteiten buiten ezCompany.

Het nieuwe team gaat aan de slag met projecten en opdrachtgevers van ezCompany. Het klantenbestand van Trinoco zal worden overgedragen aan Immer, Drupal specialist uit Rotterdam. Trinoco en Immer hebben goede afspraken gemaakt over de wijze van overdracht en ondersteuning.

Vragen?

Als je vragen hebt of graag meer informatie wilt over de overname, neem dan gerust contact met ons op!