Aan de slag voor Erasmus Universiteit Rotterdam en Tilburg University

Na de Universiteit Utrecht gaat ezCompany nu ook aan de slag voor Erasmus Universiteit Rotterdam en Tilburg University.

 

De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft na een aanbestedingsprocedure gekozen voor ezCompany om haar nieuwe website te laten bouwen en het contentmanagementsysteem te vervangen door het opensource cms Drupal 8.

De nieuwe website zal overzichtelijker en veiliger worden. Een belangrijke verandering is dat de site responsive is, en dus ook geschikt voor smartphone en tablet. Daarnaast voldoet hij aan de laatste wetgeving op het gebied van toegankelijkheid voor visueel gehandicapte bezoekers, en wordt hij zo ontworpen dat iedere doelgroep zijn informatie snel en makkelijk kan vinden. 

ezCompany is onlangs ook aan de slag gegaan voor Tilburg University. Natuurlijk wordt de nieuwe TiU-site ook gerealiseerd in Drupal 8 en zal hij voldoen aan de richtlijnen op het gebied van toegankelijkheid en veiligheid. De website wordt ingericht op basis van informatiebehoefte van de doelgroepen en zal meer gaan bijdragen aan de profilering van de universiteit.

De Tilburgse, Rotterdamse en Utrechtse universiteiten zijn in goed gezelschap; onder meer Oxford, Yale, Harvard, Kyoto University, MIT en de University van Helsinki maken al gebruik van het Drupal cms. Volgens Acquia maakt meer dan 26% van de educatieve websites wereldwijd gebruik van Drupal.

 

ezCompany werkt behalve voor Tilburg University, Erasmus Universiteit Rotterdam en Universiteit Utrecht, ook voor andere onderwijsinstellingen zoals Universiteit Leiden en ROC Midden Nederland.

 

Ook samen een slimme website bouwen?

Bel of mail Bas of Bas :)