Door Bas in Drupal

Drupal audit: een volledige check van je website op technisch vlak

Is je huidige Drupal site niet meer up-to-date, ben je benieuwd naar de technische kwaliteiten van je website of wil je het beheer van je Drupal website laten overnemen door een andere partij? Dan is een website audit altijd een goede start.

Drupal audit door ezCompany

Wij bij ezCompany voeren graag een Drupal audit voor je uit, waarbij we kijken naar de meest uiteenlopende punten binnen jouw website. Zo kunnen we je een goed advies geven over de huidige staat van je website, en het verwachte werk dat nodig zal zijn wanneer je bijvoorbeeld wil upgraden naar een nieuwe versie of wil overstappen naar een andere leverancier.

 

Feedback op jouw website door een ervaren Drupal developer

Als je aanklopt bij ezCompany voor een audit, dan zorgen wij ervoor dat één van onze ervaren Drupal developers eens goed in de code van je website duikt."Welke Drupal versie gebruik je?", "Welke modules zijn er gebruikt?", "Zijn alle security updates uitgevoerd?" en "Is er gebruik gemaakt van custom code?" zijn allemaal vragen waar we je een antwoord op geven. Vervolgens kun jij op basis van deze informatie een weloverwogen beslissing maken om wel of niet te upgraden of overstappen.

 

Voordelen van een Drupal audit

ezCompany benaderen voor een Drupal audit levert je de volgende voordelen op

  • je krijgt een duidelijk overzicht van alle zwakke punten van je website
  • je krijgt inzicht in de hoeveelheid werk die verricht zal moeten worden om deze zwakke punten aan te pakken
  • je komt erachter hoe de kwaliteit is van het ontwikkelteam van je huidige leverancier
  • je kunt de adviezen uit de audit direct laten oppakken door je huidige leverancier, of je kunt ervoor kiezen om over te stappen naar ezCompany.

Ook een website audit laten uitvoeren?

Ben jij benieuwd naar de huidige staat van je website, en wil je graag eens advies van een ervaren Drupal developer ontvangen? Neem dan contact met ons op voor een Drupal audit.