'Dino's van het internet' - Fronteers meetup

ezCompany organiseert donderdag 14 september een Fronteers meetup in Tilburg. Twee 'dino’s van het internet', Wilfred Nas en Frank Schaap, zorgen die avond voor twee interessante talks. De bijeenkomst is gratis voor leden en niet-leden, en pizza's en drankjes zijn on the house!

Programma

  • 18:00 · Inloop met eten
  • 18:50 · Introductie en welkomstwoord
  • 19:00 · Talk 1: Wilfred Nas - 22 jaar internet, 22 veelgemaakte fouten en misschien ook wat oplossingen
  • 19:45 · Pauze
  • 20:00 · Talk 2: Frank Schaap - Bouwersonderzoek: wat klanten van jou(w website) vinden!
  • 20:45 · Borrel

Talk 1: 22 jaar internet, 22 veelgemaakte fouten en misschien ook wat oplossingen

Sinds 1995 werkt Wilfred Nas al aan het web. In die tijd heeft hij veel fouten gezien en sommige ook zelf gemaakt. In deze presentatie probeert hij je door middel van voorbeelden iets te leren van het verleden. Door te weten wat we in het verleden fout deden en vooral waarom, kunnen we dit in de toekomst misschien voorkomen.

Wilfred Nas is een freelance front-end developer die al meer dan twintig jaar webervaring heeft. Hij werkte onder andere voor bedrijven als Cito, Essent, KLM, Schiphol, ING, Microsoft, ANWB en ABN Amro.

'Those who don't know history are doomed to repeat it.'

Edmund Burke

Talk 2: Bouwersonderzoek: wat klanten van jou(w website) vinden!

De term ‘gebruikersonderzoek’ klopt eigenlijk niet. Je onderzoekt geen gebruikers, maar – als het goed is – jouw website. Daarbij kom je ook veel te weten over jezelf en jouw blinde vlekken als bouwer. In deze presentatie (met veel voorbeelden!) gaat Frank Schaap in op zijn aanpak bij, kuch, ‘gebruikersonderzoek’, zijn bevindingen, do's & don'ts, en wat hij over zichzelf heeft geleerd.

Frank Schaap is online strateeg bij ezCompany. Daarvoor werkte hij tien jaar bij de gemeente Vught, waar hij direct verantwoordelijk was voor de realisatie van de toptakensite van Vught. Hij is bovendien voorzitter van de Vereniging Drupal voor Gemeenten.

Wil je ook profiteren van de kennis van Wilfred en Frank? Meld je dan nu aan via de website van Fronteers!