Nieuw bureau voor digitale transformatie

ezCompany bouwt slimme websites. Wat ‘slim’ betekent, is voor de ene klant iets anders dan voor de andere. En soms weten organisaties nog niet wat ‘slim’ voor hen precies inhoudt. Om opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn, wilden we op dit vlak graag meer expertise kunnen aanbieden. Daarom hebben we samen met online strateeg Christiaan Lustig een nieuw bureau opgericht: Brayton House.

 

Digitale strategie

Brayton House ondersteunt organisaties bij digitale transformatie. Door samen een digitale strategie te ontwikkelen en zo online platforms te ontwerpen met een optimale taakgerichtheid, bruikbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Ook helpt Brayton House bij het verbeteren van bedrijfsprocessen, en bij het inrichten en bewaken van een effectieve governance- en beheerorganisatie.

Resultaat? Betere digitale dienstverlening en betere samenwerking tussen medewerkers. Slimmere organisatie en processen, hogere omzet en/of lagere kosten. En natuurlijk blijere klanten. Of burgers, of relaties, of huurders, of donateurs, of…

 

Waarom niet in huis?

ezCompany heeft een goede naam opgebouwd als een van de leading Drupal-specialisten van Nederland. Toch zijn er ook organisaties die bewust niet voor Drupal kiezen, maar voor platforms als Kentico, Typo3 of SharePoint. Om ook die organisaties te kunnen ondersteunen bij hun digitale transformatie, werkt Brayton House daarom ook samen met bureaus als Sabel Communicatie, TrueLime, en Orangehill.

 

Over Brayton House

Brayton House wordt geleid door Christiaan Lustig. Eerder werkte hij onder meer bij Entopic-dochter Bildung en bij Sabel Communicatie. Onze eigen Bas van den Nieuwenhuijzen zal ook voor Brayton House actief zijn, net als Frank Schaap, die, naast zijn werk voor ezCompany, zijn analytische vermogens ook inzet voor het nieuwe bureau.

Meer weten over Brayton House? Mail ons!