Door Milou

10 redenen om bij ezCompany te komen werken

Bij ezCompany zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Nieuw talent dat ons team kan komen versterken zodat we samen nog efficiënter kunnen werken aan mooie projecten. Maar waarom zou jij als potentiële nieuwe collega nu bij ezCompany moeten komen werken? Wij geven je 10 redenen:

1. Werken in het mooiste kantoor van Tilburg

Als je bij ezCompany komt werken, hoef je geen klein, donker kantoortje te verwachten waar je ergens in een ver hoekje achter een bureau wordt weggestopt. Wij werken namelijk in een van de mooiste gebouwen van Tilburg, met voldoende licht en ruimte om je helemaal op je plek te voelen. Ook hebben we een vestiging in Breda, in het innovatieve AVhuis, en zit er een team in hartje Utrecht en in het centrum van Gorinchem.

2. Lunch is on the house

Werken bij ezCompany betekent dat je vaarwel mag zeggen tegen je lunchtrommel of boterhamzakjes: we lunchen namelijk elke dag gezellig met zijn allen. ezCompany zorgt voor brood, beleg, drinken en fruit, wij voor de gezelligheid.

3. Zelf je werktijden bepalen

Of je nu een vroege vogel bent of juist van uitslapen houdt, bij ezCompany is het geen van beide een probleem. Je werktijden bepaal je namelijk zelf in overleg met je team.

4. Kies je eigen systeem

Als jij als Developer of Support Engineer bij ezCompany komt werken, wil je natuurlijk wel zelf het soort systeem waar je mee moet gaan werken kiezen. Of je nu een echte Apple fanaat bent, of toch liever gewoon met Windows of Linux werkt, bij ezCompany maak jij de keuze.

5. Een fanatiek potje tafelvoetbal op zijn tijd

Heb je soms moeite om je voor langere tijd te moeten concentreren? Dan hebben wij genoeg mogelijkheden voor wat afleiding om daarna weer vol concentratie aan het werk te kunnen. Daag je collega’s bijvoorbeeld eens uit voor een fanatiek potje tafelvoetbal onder toeziend oog van de helden van '88.

6. Naar eigen wens in te delen kennistijd

Innoveren staat bij ons hoog op het lijstje. En dan hebben we het niet alleen over de slimme websites die we ontwikkelen, maar ook over onszelf. Van ezCompany krijg je dan ook wekelijks naar eigen wens in te delen kennistijd zodat jij je nog verder kunt ontwikkelen op het gebied van jouw keuze.

7. Werken met Scrum in een Agile omgeving

Bij ezCompany werken we in vier Scrum teams. Dankzij de Scrum methode zijn we in staat om heel efficiënt en doelgericht te werken. Bovendien blijven de leden van de teams onderling perfect op de hoogte van elkaars werk dankzij de dagelijkse stand-ups, en worden problemen wekelijks besproken tijdens retrospectives. Onze Agile Coaches Bart, Mark en Tijn staat altijd voor je klaar!

8. Af en toe een potje 'Wie is het?'

Sinds kort hebben we bij ezCompany onze eigen versie van 'Wie is het?' Tussen het harde werken door is er dus ook genoeg mogelijkheid tot ontspanning. Enne, voor nieuwe collega's is het ook nog eens heel handig om snel alle namen te leren! ;)

9. Regelmatig leuke bedrijfsuitjes, borrels etc.

Teambuilding is natuurlijk heel belangrijk om het werken in de teams goed te laten verlopen. Daarom organiseren we regelmatig leuke bedrijfsuitjes. Bovendien vieren we het begin van een nieuw weekend graag met een vrijdagmiddagborrel, en gaan we zo nu en dan samen naar interessante evenementen.

10. Heerlijke koffie uit je eigen gepersonaliseerde mok

And last but not least: koffie of thee drink je bij ezCompany niet zomaar uit de eerste de beste mok, nee die drink je uit je eigen exemplaar, met jouw naam en bijpassende emoticon erop. En zeg nu zelf, jij wilt toch ook zo’n mooie mok op je bureau hebben staan?

Bekijk onze vacatures!

Hebben we je overtuigd van het feit dat werken bij ezCompany te gek is? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures, wie weet staat er wel een interessante functie voor je tussen!